JO537

Издавач: СлавиКа либриС | Јазик: Македонски | Година: 2020
Оригинален наслов: JO537 | Бр. на страни: 95 | Димензии: 13x24 | Корица: мека

Јозеф е сосема обично момче. Живее во обична зграда и секој ден се вози со обично метро до обично училиште. Веројатно така би требало да почне описот на приказната за Јозеф, но дали постои обичен живот? Секоја обична работа во секој миг може да се преобрати: доволно е човек да забележува сè, а Јозеф е таков. На неговата секојдневна траса станот-метрото-училиштето почнуваат да се случуваат мошне чудни работи, а Јозеф полека, но сигурно се вплеткува во мистериозна авантура чии главни јунаци се и дедо му кого го удрил автомобил, едно заталкано куче и работници на градилиште. И се чини дека во сето тоа е замешана и една компјутерска игра....

Цена: 350 ден 250 ден

9 на залиха

Спореди

Questions and Answers

You are not logged in