МАГНЕТИ Домашни животни

Издавач: Едука Мак | Јазик: Македонски | Година: 2019
Оригинален наслов: МАГНЕТИ Домашни животни | Бр. на страни: 26 | Димензии: 25х15х5 | Корица: мека

Кутијата содржи 26 магнети со илустрации на домашни животни, 26 магнети со називите на тие животни на македонски јазик и 26 магнети со називите на тие животни на англиски јазик. Илустрирани се сите домашни животни, а кај некои од нив одвоено младенчињата и нивните родители. Комплетите од магнети можат да се користат во наставата и дома, на магнетни табли, но и на фрижидер и на сите феромагнетни површини. Погодни се за правење постери тогаш кога соодветната тема е актуелна, а на тој начин не се зазема голем простор на ѕидот, како што е случајот со класичните постери. Исто така, можат да се користат и за интерактивна работа со децата при класификација, именување на поимите на македонски и на англиски јазик. Многу се погодни за организирање друштвени игри и квизови, затоа што сликите и називите се поголеми од оние кај класичните друштвени игри и можат да се поставуваат вертикално поради магнетот, со тоа што ќе бидат видливи за поголем број деца. Другите комплети од серијата се изработени на ист или сличен начин и поголемиот број од нив даваат нови можности за користење, особено при класификациите и организирањето на друштвените игри.

Цена: 1950 ден

1 на залиха

Спореди
Продавач Едука Мак

Report an abuse for product МАГНЕТИ Домашни животни

Категорија:
ИСБН: 978-608-4737-58-

Questions and Answers

You are not logged in