Наука за стекнување богатство

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Наука за стекнување богатство | Num. of pages: 98 | Dimensions: 13х20 cm | Cover: мека

Постои наука за стекнување богатство и тaа е егзактна наука, како алгебрата или аритметиката. Постојат одредени закони што управуваат со процесот на стекнување богатство – штом човек ги научи и почитува овие закони, тој ќе се збогати со математичка сигурност.

Успехот во животот е да станеш оној кој сакаш да бидеш; можете да го постигнете тоа само со употреба на ствари, а може слободно да користите ствари единствено доколку станете доволно богати за да ги купите. Затоа, да се разбере науката за стекнување богатство е најважното од сите знаења.

Каде и да има неизразена можност или неизвршена функција, постои незадоволна желба. Желбата е можност што бара да се изрази или функција која бара да биде извршена.

Постои материја што мисли од која се сочинети сите нешта и која, во својата првобитна состојба, проникнува, продира и ги исполнува меѓупросторите на универзумот.

Мислата во оваа материја го создава нештото што е прикажано од мислата.

Човекот може да формира нешта во неговата мисла и втиснувајќи ја таа мисла во материјата без форма може да предизвика создавање на нештото за кое размислува

Price: 399 ден

1 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Наука за стекнување богатство

Categories: , ,
SKU: 111-111-111-113

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Наука за стекнување богатство”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in