Погрешно место, погрешно време

Publisher: Сакам Книги | Language: Македонски | Year: 2023
Original title: Погрешно место, погрешно време | Num. of pages: 334 | Dimensions: 21 цм | Cover: мека

Можеш ли да спречиш убиство откако веќе се случило?

Крај на октомври. После полноќ. Го чекаш својот осумнаесетгодишен син. Тој доцни. Додека гледаш од прозорецот, тој се појавува и сфаќаш дека не е сам: тој оди кон еден човек и вооружен е.

Не можеш да поверуваш кога ќе видиш што прави: твојот забавен, среќен син тинејџер, убива некој странец, токму таму на улицата пред вашата куќа. Не знаеш кој. Не знаеш зошто. Знаеш само дека твојот син сега е во притвор, неговата иднина е уништена.

Таа ноќ заспиваш во очај. Сѐ е изгубено.

Додека не се разбудиш. . .
. . . на вчерашен ден.

И тогаш повторно се будиш. . .
. . . на завчерашен ден.

Секое утро се будиш ден порано, уште еден ден пред убиството. Со уште една шанса да го запреш. Некаде во минатото лежи одговорот – причината за ова злосторство – и немаш друг избор, освен да ја откриеш. . .

Price: 520 ден

4 in stock

Compare
Sold By Сакам Книги

Report an abuse for product Погрешно место, погрешно време

Categories: , , ,
SKU: 978-608-260-214-1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Погрешно место, погрешно време”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in