Тивко врескај, братче

Издавач: НОРША | Јазик: Македонски | Година: 2019
Оригинален наслов: Řvi potichu, brácho | Бр. на страни: 198 | Димензии: 21 см | Корица: мека

Приказна за едно навидум обично семејство на самохрана мајка со своите близнаци. Но семејство кое не остава рамнодушно ниедно соседство, ниедно училиште и ниедно работно место. Деновите во неделата наместо имиња имаат бои, а јадењето секогаш мора да е кружно. Дали некогаш можеме да се откажеме од нашиот светоглед, за да го сфатиме оној на поинаквите?

Цена: 450 ден

10 на залиха

Спореди

Questions and Answers

You are not logged in