Плати со уплатница


Немате платежна картичка?

Доколку немате платежна картичка KupiKniga.mk ви нуди можност да платите и со уплатница.
Првенствено, ставете ги во кошничка производите кои сакате да ги купите. Кога ќе дојдете до чекорот за избор на начин на плаќање, потребно е да изберете плаќање со уплатница. Уплатницата која ќе треба да ја уплатите во банка или пошта изгледа вака:

 

НАПОМЕНА! Уплатата ќе биде видлива на нашата сметка следниот работен ден од денот на уплата. Откога ќе извршиме евидентирање на уплатата на нашата сметка, ќе добиете електронска фактура на вашата е-пошта, по што производите ќе ви бидат испорачани на наведената адреса.