1. 48 Закони на моќта 2. Богат татко, сиромашен татко 3. Внимавај кој волк го храниш 4. Клетва 5. Мудар родител – среќно дете 6. Непознатата од Сена 7. 365 дена свесни 8. Уметноста на едноставното живеење 9. Дијанетика модерна…

Види повеќе

1. Комплет – Најпосле љубов, Професорот и Бродолом 2. 48 Закони на моќта – Роберт Грин 3. Богат татко, сиромашен татко – Роберт Киосаки 4. Мојот маж – Румена Бужаровска 5. Девојката од Бруклин – Гијом Мисо 6. Медитации –…

Види повеќе

Во овој предизвикувачки период, повеќе од кога и да било, моќта на книгата ги засилува врските меѓу луѓето и ги проширува нашите видици. Помина една навистина тешка година која ќе ја паметиме долго и се надеваме дека нема да се…

Види повеќе

1. Комплет – Шерлок Холмс 2. Тошо Малерот: монологија 3. Хари Потер и Одајата на тајните 4. Хари Потер и затвореникот од Азкабан 5. Тодор Александров (монографија) 6. Богат татко, сиромашен татко 7. Тајната на Алексови 8. Лесен начин да…

Види повеќе

1. Комплет – Принцезата Султана 2. Комплет – Најпосле љубов, Професорот и Бродолом 3. Лесен начин да ставите крај на пушењето 4. Тајната на Алексови 5. Комплет – Ватикански убијци и Светското зло и беда 6. Ако не постои утре…

Види повеќе

1. Комплет – Принцезата Султана 2. Сестрата на сонцето : приказната на Електра 3. Тајната на Алексови 4. Бедни луѓе 5. Апартман во Париз 6. Хари Потер и Каменот на мудроста 7. Дневникот на писателката 8. Менсфилд парк 9. Далеку…

Види повеќе

Зарем постои некој што пореално би ја претставил листата на најпродавани книги во Македонија за 2019 год. од единствената онлајн книжарница КупиКнига.мк која претставува агрегатор на понудата од скоро сите издавачки куќи во Македонија и регионот. Читателите повторно го ставија…

Види повеќе

КупиКнига.мк добитник на награда за „Сајт на годината“ во категоријата „Образование, наука и култура“! Голема благодарност до сите кои гласаа! Нашиот сајт постои веќе 7 години и секоја година е поуспешна од претходната токму поради нашите верни корисници и љубители…

Види повеќе

„Фер со потрошувачот“ е сертификат кој се доделува на компаниите кои имаат фер однос со потрошувачите, сакаат да ја стекнат нивната лојалност и да ја подобрат конкурентноста на домашниот и на странскиот пазар. Вкупно 45 компании денеска го добија сертификатот „Фер…

Види повеќе

Изминатиов месец јули, беше месецот на летните попусти на КупиКнига.мк! Сите љубителни на пишаниот збор имаа можност да си купат книга на ПОПУСТ! Имате можност да бидете дел од оваа јулска приказна и да искористите попуст уште ДВА ДЕНА! Ви…

Види повеќе

Оваа недела, КупиКнига.мк ви нуди големи попусти за да ви посака добредојде на новиот сајт! Обезбеде си залиха за на плажа додека трае попустот, наполнете си го куферот за уживање на сонце и читање на најдобрите и најпопуларните книги. Тимот…

Види повеќе