Нема карта за 7 одд.

Автор: /
Издавач: ТРИМАКС | Јазик: Македонски | Година: 2017
Оригинален наслов: Нема карта за 7 одд. | Бр. на страни: 24 | Димензии: 21*24 | Корица: /

Немите карти по географија за 7 одделение се користат како дополнителни помагала на часот за надополнување и потврдување на знаењето. Во немите карти се наоѓа карта на Европа и Балканскиот Полуостров, како и повеќе карти на Р. Македонија, изработени со метод на сенки и со претставена речна мрежа. Освен немите карти овде има прашања и задачи за проверка на знаењето.

Цена: 120 ден

48 на залиха

Спореди
Продавач ТРИМАКС

Report an abuse for product Нема карта за 7 одд.

Категорија:
ИСБН: 608-204-018-x

Questions and Answers

You are not logged in