МотивАкција Без Граница

Publisher: БигУ Академија | Language: Македонски | Year: 2012
Original title: MotivAkcija Bez Granica | Num. of pages: 257 | Dimensions: 13,5х23,5 | Cover: /

Што, Вас, како и многу други ве спречува да одговорите на животните предизвици, без разлика дали се големи или мал? Што е тоа, што би Ви помогнало да го подобрите личниот и професионалниот живот, а да притоа им помагате на другите? Акцијата ја спречуваат многу работи и уште повеќе изговори, но -дали се тие вистински и оправдани? Што ако можете да научите, како да ги совладате препредките и изговорите или како тоа едноставно да го направите? Најпрво морате во целост да се запознаете себе си. Ако знаете што е тоа што ве кочи, на право место сте да направите чекор напред. Истото важи и за мотивирањето на други луѓе. Овој принцип Смиљан Мори го претставува во својата втора книга од револуционерната збирка Мотивакција™. Книгата е забрзан курс за мотивација на луѓе и става акцент на она што можете да го направите ако знаете што е тоа што ве кочи. Кога ќе ја научите мотивакцијата, ќе можете да помогнете секому, секаде и секогаш! Ќе научите: да разберете што сакате и што ве спречува во тоа да направите план на акција кој ќе ве доведе до целта како да ги совладате депресијата, гневот и другите начини на размислувања кои ве ограничуваат како да се решите од лошите навики, да бидете попродуктивни и да направите се што е потребно за успех да ги мотивирате другите за акција Подгответе се за движење напред, МотивАкција СЕГА!

Price: 1250 ден

5 in stock

Compare
Sold By БИГУ Академија

Report an abuse for product МотивАкција Без Граница

Categories: , , , , , , ,
SKU: 978-961-93747-5-7

Questions and Answers

You are not logged in