Нема карта за 8 одд.

Автор: /
Издавач: ТРИМАКС | Јазик: Македонски | Година: 2017
Оригинален наслов: Нема карта за 8 одд. | Бр. на страни: 36 | Димензии: 22*24 | Корица: /

Немите карти по географија за 8 одделение се користат како помошни средства за часот по географија со кои може да ги надополните и потврдите вашите знаења. Овде се опфатени Европа и Азија како континенти, како и поголем број на држави кои припаѓаат во нив. Картите се изработени со метод на сенки во кои ќе може да се внесуваат одредени податоци во зависност од задачата.

Цена: 120 ден

47 на залиха

Спореди
Продавач ТРИМАКС

Report an abuse for product Нема карта за 8 одд.

Категорија:
ИСБН: 608-204-056-20

Questions and Answers

You are not logged in