20 неверојатни девојки кои го променија светот

Author: //
Publisher: Просветно дело | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: 20 неверојатни девојки кои го променија светот | Num. of pages: / | Dimensions: A4 | Cover: /

Ова е книга за 20 неверојатни девојки со големи сништа, огромен талент и неверојатна упорност, кои станале големи жени! Концептот во книгата е поделен на: уметници, спортистки, истражувачки, модни икони, пронаоѓачки, писателки, активистки за човекови права. Нивната тајна? Тие научиле да се слушаат себеси, и да ги следат мечтите кои ги чувале во нивните срца. Потоа тие вложиле многу време за да ги постигнат целите кои ги поставиле пред себе! Нивната мисла: Нашите животи брзо минуваат, но понекогаш треба само да забавиш за да го промениш светот! Читајте и восхитувајте се!

Price: 490 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Просветно Дело АД Скопје

Report an abuse for product 20 неверојатни девојки кои го променија светот

Category:
SKU: 7500910

Просветно Дело АД Скопје

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “20 неверојатни девојки кои го променија светот”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in