7 Тајни на Мотивакцијата

Publisher: БигУ Академија | Language: Srpski | Year: 2005
Original title: 7 Tajni Motivakcije | Num. of pages: 216 | Dimensions: 13,5х23,5 | Cover: /

Успехот и задоволството се два различни концепти. Има многу луѓе кои се успешни и богати, но не и задоволни. Како и оние кои се задоволни од она што го имаат, но не се успешни и богати или без финансиски проблеми. За задоволство од животот, треба да совладаме неколку области (здравје, емоции, пари, кариера, итн.). Ако сакаме да ги подигнеме сите овие области на повисоко ниво во нашите животи, треба да поставиме доволно високи цели и да бидеме доволно мотивирани за да ги постигнеме. ВАШАТА ПРИРОДА ЈА ОДРЕДУВА НАСОКАТА ВО КОЈА ЌЕ СЕ ДВИЖИТЕ. Дали некогаш сте се запрашале дали вашата насока на движење низ животот е исправна? Дали можеби вклучивте автопилот и се препуштивте во возењето низ животот? Возењето е удобно се додека не се соочиме со некаков проблем. Но, сите ние имаме моќ да ја промениме висината на летот и насоката на која се движиме во нашите животи. Вашето мислење за себе е ваш аутопилот. ЗА ТОА ГОВОРИ КНИГАТА 7 ТАЈНИ НА мотивАКЦИЈА… СЕ ЗАВИСИ ОД ВАС. СЕ, ШТО ЌЕ ПОСТИГНЕТЕ, ШТО РАБОТИТЕ, ШТО УМЕТЕ И ГЛЕДАТЕ, ЗАВИСИ ОД МОТИВАЦИЈА. ЖИВОТ НЕМА ПОИНАКВА СМИСЛА, ОД ОНАА, КОЈА НИЕ ЌЕ МУ ЈА ПРИПИШЕМЕ САМИТЕ.

Price: 1100 ден

5 in stock

Compare
Sold By БИГУ Академија

Report an abuse for product 7 Тајни на Мотивакцијата

Categories: , , , , , ,
SKU: 9537017079

Questions and Answers

You are not logged in