Балкан патна карта

Author: /
Publisher: ТРИМАКС | Language: Македонски | Year: 2014
Original title: / | Num. of pages: 0 | Dimensions: 99х66см | Cover: /

На патната карта Балкан е претставена целата патна и железничка мрежа, почнувајќи од автопатите, магистралните, регионалните па се до локалните патишта, кои можат да ве доведат до било која сакана дестинација. Одалеченоста од едно место до друго е означена со броеви, а со соодветни симболи и топоними се обележани скоро сите поголеми населени места, планини, реки, езера, мориња, острови, заливи... Патната карта ги содржи сите држави на балканскиот полуостров со дефинирани граници и главни градови, а секоја држава е означена со посебна боја. Во склоп на картата, од другата страна, се дадени позначајни податоци за државите, нивната површина, број на население, временска зона... 

Price: 200 ден

48 in stock

Compare
Sold By ТРИМАКС

Report an abuse for product Балкан патна карта

Category:
SKU: 9989940401

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Балкан патна карта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in