FirmaKids – Игра за деца и возрасни

Publisher: БигУ Академија | Language: Srpski | Year: 2020
Original title: FirmaKids | Num. of pages: 1 | Dimensions: 40х60 | Cover: /

Изгради и води своја компанија! Како успешно да водите компанија? Сега може да научите додека се забавувате со вашето семејство и пријатели. Забавна и едукативна друштвена игра, која на децата ќе им овозможи вредни претприемачки вештини, кое на училиште нема да ги добијат. Децата и родиделите ќе се забавуваат со игра, а истовремено ќе стекнат и вештини кои ги немаат ниту голем дел од претприемачите. Со претприемачкиот менталитет и знаење, децата ќе постават цврсти темели за градење на успех во иднина. Еве што рекоа за ФирмаКидс оние кои веќе ја испробаа: „Да ја имав во рака пред да започнам да ја водам својата компанија…не би правел непотребни грешки“. „Забавна и Поучна“. „Аха, сега ми е јасно како компаниите функционираат, а истото го знаат и моите синови“. „Игра која ја играат претприемачите секој ден – сега и на вашата маса“ Играта можат да ја играат: 1- 8 играчи. 10 – 99 години

Price: ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By БИГУ Академија

Report an abuse for product FirmaKids – Игра за деца и возрасни

Categories: , , , , , ,

Questions and Answers

You are not logged in