Guide Book Macedonia

Original title: Guide Book Macedonia | Num. of pages: 404 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Според обемот и квалитетот, ова е енциклопедиско издание. Материјалот којшто е содржан во Водичот е резултат на издавачки проекти од областа на културата и културното наследство работени една деценија. Обем од 400 страници, испишани со богат материјал, кој содржи 50 мапи, десет 3Д мапи на поголемите градови во Македонија, 100 илустрации и 999 фотографии кои прикажуваат сѐ што е вредно во нашата земја. Изданието поседува врвен квалитет еднаков на книгите на големите светски издавачки куќи. Македонија со GUIDE BOOK MACEDONIA (англиски јазик) доби едно од најквалитетните национални промоции во регионот. Содржината на оваа национална промоција е исклучително вредна, како за секоја богата домашна библиотека, така и за светот, како извонреден дар кој можете да го испратите кадебило и да се чувствувате убаво затоа што сте подариле вредност, сте го поделиле со другите богатството на Македонија.

Филмска продукција ЉУБОВТА Е ПЕТТИОТ ЕЛЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guide Book Macedonia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in