Правилото 5 секунди : променете го животот од корен и исполнете го со храброст и самодоверба

Publisher: Антолог | Language: Македонски | Year: 2022
Original title: The 5 second rule : transform your life, work, and confidence with everyday courage | Num. of pages: 287 | Dimensions: 13×20 | Cover: мека

5… 4… 3… 2… 1! Почнуваме!

Како да се промени животот за само 5 секунди?

Оваа книга го открива правилото, базирано на научни факти, со чија помош ќе можете во целост да направите пресврт во вашиот живот.

Ќе научите:
– да бидетепосамоуверени,
– да престанете да ги одложуватеобврските,
– да ги победите стравот и несигурноста,
– да ги отфрлите грижите и да станете посреќни,
– храбро да ги споделите своите идеи.

Придружете им се на повеќе од десет милиони луѓе што го открија овој метод со кој можат да променат буквално сè. Вие можеби знаете ШТО треба да промените, но оваа книга ќе ви покаже КАКО да го сторите тоа.

Користејќи се со научните истражувања за навиките, со сведоштва од луѓе и со изненадувачки факти за некои од познатите моменти во историјата и деловниот свет, Мел Робинс ја објаснува силата на „почетниот импулс“ во моментот кога сакаме нешто да преземеме или да промениме.

Тука во игра влегува правилото „5 секунди“. Тоа ни помага да се придвижиме и, што е најважно – функционира! Ова правило е лесно а неговиот ефект е неверојатен. Впрочем, тоа е тајна со која може да се промени апсолутно сè. Штом ќе го научите правилото, веднаш можете да почнете да го применувате. Ќе ви помогне да живеете, да сакате, да работите и да разговарате со многу поголема самодоверба и смелост!

Price: 500 ден

8 in stock

Compare
Sold By Антолог

Report an abuse for product Правилото 5 секунди : променете го животот од корен и исполнете го со храброст и самодоверба

Categories: ,
SKU: 978-608-243-575-6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Правилото 5 секунди : променете го животот од корен и исполнете го со храброст и самодоверба”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in