Mother Bitch – Коктели & животен стил

Publisher: Инсигнис | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: Mother Bitch - Coctails & lifestyle | Num. of pages: 76 | Dimensions: 170х240 | Cover: /

Кога животот ми даде лимони, јас ја ставив престилката на "MotherBitch" и направив коктели, а рецептите ги споделив со сите!!! Катерина Маркоска e македонка која живее во Америка, а својот животен стил и креативни коктели ни ги пренесува нам. "MotherBitch" е симфонија на креативност, трпение и долгогодишно искуство, при што се очекува да се биде силен и уникатен без разлика кои струи продираат и колку е непозната територијата.

Price: 800 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Инсигнис

Report an abuse for product Mother Bitch – Коктели & животен стил

Categories: , , , ,
SKU: 9786084814030

Questions and Answers

You are not logged in