Неранцула

Publisher: Ѓурѓа | Language: Македонски | Year: 2023
Original title: Nerrantsoula | Num. of pages: 150 | Dimensions: 20 | Cover: /

Во оваа книга, каде луѓето, моралот, вредностите, чувствата и особено љубовта се интензивни, низ успешен заплет и дијалог е раскажано патувањето на тројца другари од детството до зрелоста и разните емоции што ги доживуваат во тој процес. А вредноста на пријателството е толку голема што понекогаш може да се жртвуваат големи љубови за нивното пријателство. Оваа книга ја раскажува приказната за една улична девојка која сака двајца млади мажи во исто време, прво ги претвора во непријатели, па ненадејно исчезнува, а потоа ги превртува работите кога повторно ќе се појави. Ова е приказна со драматичен крај, во која ќе ги доведеме во прашање пријателството и љубовта. И за неа сигурно ќе речете „оваа беше најдобра“.

Price: 300 ден

5 in stock

Compare
Sold By Ѓурѓа

Report an abuse for product Неранцула

Categories: ,
SKU: 978-608-201-503-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Неранцула”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in