Ова започнува со нас

Publisher: Сакам Книги | Language: Македонски | Year: 2022
Original title: It starts with us | Num. of pages: 300 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Лили и нејзиниот поранешен сопруг Рајл најпосле успеваат да фатат ред со заедничкото одгледување на нивната ќерка, кога таа ненадејно го среќава Атлас, нејзината прва љубов. Пресреќна е што најпосле времето е на нивна страна и веднаш ја прифаќа неговата покана да излезат.

Но возбудата ѝ е засенета од сознанието дека, иако повеќе не се во брак, Рајл е голем дел од нејзиниот живот и дека нема да му се допаѓа што Атлас е дел од животот на Лили и нивната ќерка.

Раскажана од перспективите на Лили и Атлас, Ова започнува со нас продолжува токму онаму каде што завршува епилогот од неверојатно возбудливата Ова завршува со нас. Откривајќи ни повеќе детали од минатото на Атлас и следејќи ја Лили додека ја зграпчува втората шанса што ѝ ја дава љубовта, додека и двајцата се справуваат со љубоморниот поранешен сопруг, Колин Хувер ни докажува дека никој не умее подобро од неа да допре до нашите срца.

Price: 520 ден

2 in stock

Compare
Sold By Сакам Книги

Report an abuse for product Ова започнува со нас

Categories: , ,
SKU: 978-608-260-183-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ова започнува со нас”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in