Сите војни на Лара

Publisher: СлавиКа либриС | Language: Македонски | Year: 2022
Original title: WSZSTKIE WOJNY LARY | Num. of pages: 206 | Dimensions: 145x205 mm | Cover: мека

Во долината на јужната страна од Кавказот жителите на грузиските села живеат спокоен живот, заедно се молат на различни богови, седат на иста маса и наздравуваат со вино, сè додека од чеченската страна не почнат да доаѓаат бегалци и вооружени бунтовници од земјата зафатена со војна. Лара е мајка на две машки деца и прави сè што е во нејзина моќ за нивното добро и нивната посветла иднина.

Ги спасува од виорот на војната, која е секогаш на чекор од нив. Но дали е тоа доволно за нивната среќа?

Price: 450 ден

10 in stock

Compare
Sold By СлавиКа либриС

Report an abuse for product Сите војни на Лара

Categories: , , ,
SKU: 978-608-4986-02-7

Questions and Answers

You are not logged in