Најлошите стравови

Publisher: СлавиКа либриС | Language: Македонски | Year: 2021
Original title: Nejhorší obavy | Num. of pages: 250 | Dimensions: 145x205 mm | Cover: мека

Детективката Марија Бувова по своето заминување од полицијата ја прифаќа понудата на Универзитетот во Оломоуц да предава Практична криминологија. Но, ниту мирната академска работа не може да ја оттргне од контактот со криминалот; таа заедно со своите поранешни колеги води нова истрага.

Ова дело е составено од три подолги раскази каде дознаваме за опасностите што ја демнат Марија Бувова во напорот да реши замрсени случаи.

Price: 385 ден

9 in stock

Compare
Sold By СлавиКа либриС

Report an abuse for product Најлошите стравови

Categories: , , , ,
SKU: 978-608-4986-01-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Најлошите стравови”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in