Шепкачки

Original title: Šeptuchy | Num. of pages: 180 | Dimensions: 14X22 | Cover: /

Роман за созревањето, за вистинското другарство меѓу две тинејџерки, обоено со колоритот на Подласје, регион што човек не би можел да го измисли ниту да го замисли, каде што нераскинлив дел од секојдневието се и жените (и еден маж) што лекуваат и помагаат со шепкање и со совети што ги надминуваат рамките на имагинацијата на читателот. Алена Сабухова раскажува како никој друг писател на денешницата. Нејзиниот стил е како шепотот на гранчињата над езерцето, во кое во секој миг ќе полетаат иванденските венчиња на љубовта.

Price: 350 ден

20 in stock

Compare
Sold By Издавачка Куќа Муза

Report an abuse for product Шепкачки

Category:
SKU: 9786084906285

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шепкачки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in