Станот во Париз

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Македонски | Year: 2023
Original title: The Paris Apartment | Num. of pages: 360 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Еден станар исчезнува. Клучот е кај друг станар...

Добре дојдовте во Ру Дез Амон, бр. 12. Преубав станбен блок, длабоко во споредните улици на Монмартр. Место со извиени скали, заклучени соби, будни очи од секој прозорец. Место на кое никој не пропушта ништо и секој нешто крие. Место на убиство. Внимателна настојничка Презрена љубовница Љубопитен новинар Наивна студентка Добар тип Несакана гостинка Загатката е заклучена зад вратата од станот број 3.

Кој го има клучот на решението?

Price: 490 ден

5 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Станот во Париз

Category:
SKU: 978-608-267-781-1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Станот во Париз”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in