Градење подобар бизнис

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Building a better business | Num. of pages: 311 | Dimensions: 21 см | Cover: мека

Перфектно резиме на сите важни фактори кои придонесуваат за успех во работата и приватниот живот

Убавите книги за менаџмент треба да ве наведат на акција. Оваа го прави тоа! Целосно забавна и освежувачка

Едно од наjстимулативните и предизвикувачки четива во ова поле после долго време – Сер Digby Jones, Генерален Директор на конфедерација на Британската Индустрија

Напнато инспиративен и практичен водич за тоа како да направиш да се случат големи работи во твојот бизнис и личниот живот. Од Патрик Диксон, рангиран како еден од 50-те највлијателни современи бизнис стратези.

Како да креираш голема страст за твојот бизнис, градејќи подобра иднина за тебе, твоите клиенти, вработените и нивните семејства, акционерите, заедницата и тие покрај нив.

Како можеш да добиеш:
Подобро раководење, луѓе и тимови
Подобар бренд и маркетинг
Подобра иновација и стратегија
Подобар однос со клиентите и корпоративен имиџ
Подобар развоен менаџмент
Подобар баланс во работниот живот
Подобро корпоративно управување

‘Перфектно резиме на сите важни фактори кои придонесуваат за успех во работата и приватниот живот’
Robert Salzl, CEO Arabella Hotel Holding International

‘Дава моментални одговори од слично персонално и работно искуство’
Paul O’Toole, Извршен Директор, Tourism Ireland

Убавите книги за менаџмент треба да ве наведат на акција. Оваа го прави тоа! Целосно забавна и освежувачка’
Лорд Leitch, Претседателна Employment Panel и поранешен претседател на Асоцијација на Британски осигуреници

‘Порака што секој раководител треба да ја слушне и да ја примени на дело. Задолжително за оние кои се грижат за нашата заедничка иднина.’ Професор Derek Abell, Петседател на Европско Училиште за Менаџмент и Технологија

Енергично и добро четиво, полно со практични информации што ќе го сменат вашиот работен живот и ќе ви помогнат да го разберете темелно’
Paul Williams, CEO MLS Business Centres

Price: 699 ден

1 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Градење подобар бизнис

Category:
SKU: 978-9989-168-06-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градење подобар бизнис”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in