Магијата за верувањето

Publisher: Паблишер | Language: Македонски | Year: 2018
Original title: The magic of believing | Num. of pages: 210 | Dimensions: / | Cover: мека

Благодарение на овој докажан водич за самопомош, што и по 70 години од своето прво издание го задржува приматот на една од најзначајните мотивациски книги на сите времиња, милиони читатели низ светот ги имаат почувствувано придобивките од безграничната моќ на верувањето. Црпејќи од личниот пат до успехот, без апстрактни теоретизирања, авторот Клод Бристол ни дава практични совети за тоа како да ги претвориме соништата во реалност. Своите директни сознанија ги преточува во ефикасни чекори за достигнување на сите краткорочни и долгорочни цели: подобра работа, зголемен приход, посреќен брак, или едноставно, душевен мир. Неговото тајно оружје се силата на позитивната мисла и безграничната моќ на потсвеста ‒ а мотивациските техники во книгата се универзални и еднакво применливи и денес.

Сакате да станете поуспешни во работата, поисполнети во приватниот живот и повлијателни во комуникацијата со луѓето?
Верувајте во оваа книга и применете ја во животот ‒ и ќе видите дека Магијата на верувањето прави чуда!

Price: 350 ден

2 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Магијата за верувањето

Category:
SKU: 978-608-456-979-4

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Магијата за верувањето”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in