Психологија на продажбата

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: The Psychology of Selling | Num. of pages: 254 | Dimensions: 14x21 | Cover: мека

“Психологија на Продажбата на Брајан Трејси треба да е задолжително четиво за секого! Секој продава нешто, било да е продукт, услуга, философија, идеја или најважното - себе! Оваа книга ќе ви даде алатки кои ви се потребни за да ги совладате различните ситуации и ќе ја поттикне вашата креативност. Овој материјал е бесмртен...”

Price: 699 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Психологија на продажбата

Category:
SKU: 978-9989-168-51-2

Questions and Answers

You are not logged in