Услуга од пет ѕвезди за буџет од една

Original title: Five star service one star budget | Num. of pages: 166 | Dimensions: 140 x 205 | Cover: /

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА БЛЕСНЕТЕ?Секој сака услуга со пет ѕвезди. Тоа е најсигурниот начин за поголем успех во вашата кариера, и уште поголем успех за вашата организација. А освен тоа, не е ни приближно толку тешко и не одзема толку многу време колку што си мислите!Ова е едноставна, но исклучително силна книга во која авторот на бестселери Мајкл Хепл точно ви кажува како да обезбедите услуга од пет ѕвезди, и како поединци и како организација, и тоа по многу ниска цена.Оваа книга е за вас доколку сакате:- да ги направите вашите клиенти (и вашите колеги) посреќни, и тоа почесто- да постигнете видни резултати што бргу ќе ви ја унапредат кариерата -Да придобиете повеќе клиенти без да потрошите цело богатство -Да добивате постојани нарачки и препораки од секој што ќе го сретнете . Без оглед дали посакувате брз напредок во кариерата, да започнете сопствен бизнис од кој вашата конкуренција ќе се вџаши или пак сакате клиентите да добијат навистина исклучително искуство, ова е прирачник за вас. Низ примери од сите бизнис сфери, од хотели до болници, што и да е вашиот производ или услуга, ќе најдете нешто со што ќе ја направи вашата понуда блескава.А на изборот од моќни идеи и делотворни тактики постојано ќе му се навраќате. Создадете волшебни мигови во секојдневните ситуации со кои ќе ве забележат, запаметат и препорачаат.

Price: 350 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Услуга од пет ѕвезди за буџет од една

Category:
SKU: 9786084569015

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Услуга од пет ѕвезди за буџет од една”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in