Мотивирање на вработените

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2010
Original title: Motivating employees | Num. of pages: 176 | Dimensions: 21 см | Cover: мека

На современото работно место под висок притисок, мотивирањето на сите вработени постојано да придонесуваат најдобро што можат, може да претставува разлика помеѓу успехот и падот . Мотивирање на вработените е детална и потребна литература за секој менаџер, која покажува како да се снајде во својата работа. Научете како да: • Ги инспирирате работниците да успеат • Ги подобрат перформансите преку насочување • Го намалат влијанието од најчестите демотиватори • Создадат фер и конзистентен систем на наградување • Ги претворат негативните искуства во позитивни, мотивациски можности Водичите Најдобри Практики од Collins им нудат на новите и привремените менаџери суштински информации кои им се потребни да постигнат повеќе, на личен и професионален план. Создадени да дадат проверен и вистински совет од највлијателните светски бизнис умови, тие содржат практични стратегии и предлози кои ќе ве држат правилно насочени.

Price: 499 ден

2 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Мотивирање на вработените

Categories: , ,
SKU: 978-608-221-016-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мотивирање на вработените”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in