Мозаикот на Деби Му

Publisher: Едука Мак | Language: Македонски | Year: 2018
Original title: Мозаикот на Деби Му | Num. of pages: 52 | Dimensions: 22х22 | Cover: /

Мозаикот на Деби Му е интересна и несекојдневна книга која е во дослух со светските трендови во издаваштвото. Идејата на четивата е едукацијата да биде преку забава и креација, односно боење на илустрации, кои потоа можат да служат како потсетник или како мало уметничко дело на читателот.

Price: 180 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Едука Мак

Report an abuse for product Мозаикот на Деби Му

Category:
SKU: 978-608-4737-61-2

Questions and Answers

You are not logged in