Претприемаштво и управување со мали бизниси

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Македонски | Year: 2013
Original title: Entrepreneurship and small business management | Num. of pages: 702 | Dimensions: 29 см | Cover: /

Да им се помогне на студентите да бидат сопственици на својата иднина „Претприемаштво и управување со мали бизниси“ е најновиот учебник во низата учебници по претприемаштво, чии автори се Стив Мариоти, основач на Мрежата за изучување на претприемаштво (МЗП), и професорот и претприемач Керолин Глакин. Овој текст се надоврзува на успехот на „Претприемаштво: Започнување и управување со мали бизниси“, второ издание, и покрива повеќе детали за управување и развивање на еден мал бизнис

Price: 2750 ден

30 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Претприемаштво и управување со мали бизниси

Categories: , ,
SKU: 978-608-229-403-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Претприемаштво и управување со мали бизниси”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in