Совладување на односи со јавноста

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2011
Original title: Mastering public relations | Num. of pages: 384 | Dimensions: 21 см | Cover: /

§ Додипломски и постдипломски студии за односи со јавност, маркетинг и медиуми § Постдипломски студии за деловна администрација и сродни постдипломски дипломи § Професионален развој за професионални комуни кации Совладување на односите со јавноста зазема стратегиски пристап во овој сеопфатен, детален и извонредно читлив увид во односите со јавноста. Вклучувајќи бројни студии на случаи и примери за да се обезбеди избалансирана интерпретација и на теоријата и на праксата, во ова целосно обновено второ издание: § додадена е повеќе теорија за односите со јавноста, вклу чувајќи и европска пракса § проширени се актуелните меѓународни и етички теми § проширена е историјата на односите со јавноста § определени се клучните влијанија на идниот развој на праксата. Пофалби за Совладување на односите со јавноста „Стимулативен и сеопфатен воведен текст … корисни прак тични примери за разгледуваната теорија”. – Ен Хил, Факул тет за медиумски уметности и општество, Солент Универзи тетот во Саутхемптон „Ова е многу добра книга … Добро напишана и сеопфатна”. – Ен Грегори, Факултет за бизнис и право, Центар за студии за односи со јавноста, Метрополитен Универзитетот во Лидс Ентони Дејвис одржал многу предавања на различни колеџи и универзитети, и осмислил и менаџирал успешни програми за односи со јавноста за многу различни компании, професионални фирми и организации.

Price: 699 ден

3 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Совладување на односи со јавноста

Categories: , ,
SKU: 978-608-221-037-7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Совладување на односи со јавноста”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in